Tandlægerne Frederiks Allé 58 i Århus

Plastfyldning til slidstærk dækning af huller


Har du en tand, hvor der er behov for en plastfyldning? Hos Tandlæge Anette Vangsted kan vi hjælpe dig med plastfyldninger. Bor du i Århus, er vi den rette løsning. Vores tandlægeklinik er placeret centralt i Århus C på Frederiks Allé 58, hvor det er nemt at komme til og fra. 


En plastfyldning kan være en rigtig god løsning i forskellige tilfælde. Det bruges især, hvis du har en tand med et hul i, som skal lappes til. Når du vælger at få en plastfyldning, får du en løsning med en lang holdbarhed. Vi sørger for, at kvaliteten er i orden, så din plastfyldning kan holde længe. 


Har du smerter i en tand?

Går du rundt med smerter i en tand eller tandpine, kan det være på grund af et hul. Huller kan opstå i alle tænder. Smerterne kan derfor være både huller i molar (kindtænder) eller i en fortand. Det er dog typisk tænder med større tyggeflader, hvor der kommer huller. Uanset, hvilken tand du har behov for en plastfyldning i, kan vi hjælpe med et flot resultat. 


Hvad koster en plastfyldning?

Prisen på en plastfyldning kan variere alt efter hvor omfattende en behandling der er tale om. Vi kan dog tilbyde dig konkurrencedygtige priser på plastfyldninger. Du er altid velkommen til at kontakte os for en nærmere pris på lige netop din behandling. 


Få en plastfyldning og slip for tandpine

Vi kan hjælpe dig af med din tandpine, hvis det skyldes et hul i en tand. Vi sørger for en god plastfyldning, så du slipper for tandpine. Du er i trygge hænder, når du læner dig tilbage i vores tandlægestol. 


Skal vi hjælpe dig med en plastfyldning? Bestil tid ved at ringe til os på telefon 86 12 90 20