Tandlægerne Frederiks Allé 58 i Århus
Tandklinik med fokus på den rette behandling
På vores tandklinik i Århus C er vores målsætning en optimal, langsigtet tandpleje og behandlingsplanlægning, der sikrer sunde tænder hele livet. Med udgangspunkt i klinikkens mange års erfaring og store faglige viden lægger vi vægt på, at god tandpleje kræver individuelle hensyn. Såvel mindre som store, avancerede behandlinger kræver forståelse og indsigt.

Derfor har det altid været vigtigt for os, at alle vore patienter får fuldt overblik over deres tandbehandling, før behandlingen starter. Information er nøgleordet.

Vi stiller også vores ekspertise til rådighed, hvis du har behov for en vurdering af såvel dit nuværende som fremtidige behandlingsbehov. Lad os i fællesskab lægge en plan for fremtiden.

Vi kan normalt tilbyde nogen af de mest avancerede former for tandbehandlinger. Skulle der mod forventning opstå en situation, hvor du har brug for en helt speciel behandling, bliver du henvist til en af vore samarbejdspartnere blandt landets bedste specialister.

Vi har det nyeste udstyr på vores tandklinik
Vores tandklinik benytter det nyeste udstyr, og alle behandlinger er baseret på de nyeste, gennemprøvede behandlingsmetoder.

Vi lægger særlig vægt på, at alle behandlinger bliver så smertefri og skånsomme som muligt.

Normalt kan vi tilbyde hel smertefri behandling.

Kontakt os og bestil en tid til behandling
Bestil tid hos vores tandklinik her eller ring på telefon 86 12 90 20.